mitől van?

Tisztelt Dr Úr. Ma voltam nőgyógyásznál avval a problémával hogy fél napi menzeszem volt azis csak barnázás és sürün szokott fájni mostanában bal oldalon a hasam alja. Megvizsgált és semmit nem mondott..annyit kérdezett szeretne gyereket? Mondtam hogy ha ugy van akkor igen. Annyit mondott két hét mulva jöjjek vissza plusz csináljak tesztet. A tesztet most megcsináltam negativ.ilyenkor mi várható? a papiromra azt irta N9150.köszönöm

Dr. Kiss György válasza Mitől van? témában

Tisztelt Hölgyem!

Ha a teszt negativ, akkor terhesség nem áll fenn/ nem tudom: reggeli első vizeletből történt-e a meghatározás? ha nem kérem ismételje meg! /

Tehát, ha az ismételt teszt is negativ, akkor a fájdalom miatt hüvelyi ultrahang vizsgálatot és vérképet és gyulladásos fehérje / CRP / kimuutatást célszerü végeztetnie!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 13., 13:22; Megválaszolva: 2016. január 13., 17:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus