terhesseg?

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdésem lenne.hogy mar vagy 5 éve volina fogamzásgátlót szedek.minden este 22orakor veszem be de ez egyik este kimaradt és csak másnap jutott eszembe amikor mar 16ora telt el és a barátommal lefeküdtem.Igaz 16 óra elteltével de bevettem ami elmaradt az az napit meg a megszokott időpontba.Ez a levelem megkezdése után egy héttel történt. Felmerülhet probléma? válaszát előre is köszönöm! katalin

Dr. Kiss György válasza terhesség? témában

Tisztelt Hölgyem!

Ilyen előfordulhat mindenkivel, aki tablettát szed.

Nagy valószinüséggel semmi problema nem merülhet fel és inkább a tartós rendszertelen szedés okozza a bajokat.

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 10., 12:12; Megválaszolva: 2016. január 10., 13:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
terhesség?
Tisztelt Dr. úr A véleményét szeretném kérni. A hétvégén együtt voltam a párommal, és nem használunk óvszert mert én szedem a fogamzásgátló...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus