További kérdés

Köszönöm a gyors választ Doktor Úr! Ha holnap reggel veszek egy tesztet, és kedden reggel megcsinálja a barátnőm magának az már tud normális eredményt mutatni? 15.-e körül kell neki megjönni-e a menstruációnak! Ha esetleg kedd reggel pozitív lesz a teszt, akkor még ha aznap szereznek 72 órás tablettát, még elkerülhető a teherbe esés? Köszönettel: Horvát János

Dr. Kiss György válasza további kérdés témában

Tisztelt Kérdező!

A tablettát kellene mielőbb beszereznie, a teszt valóban ráér kedd reggel is.

Az fontos, hogy a leirt esemény és a tabletta bevétele között 72 óránál több idő ne teljen el.T.i ennyi időn belül hatásos még a tabletta.

Üdvözlettel: dr. Kiss.

Kérdés: 2016. január 10., 10:20; Megválaszolva: 2016. január 10., 11:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi szerv
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...