Utalhat terhességre?

Szép estét kívánok Doktor nő! 10 napot késett a mensesem majd 10nap után meg jött. Első nap volt pár csepp a wc papíron majd el múlt. Másnap megjött de ma már el múlt. Tehát összesen három napig volt meg a mensesem úgy ahogy. 2015 december 26-án voltam együtt a párommal védekezés nélkül kezdtük el a szeretkezést, de úgy ment el, hogy ő maga sem vette észre csak a végén és mire kivette már teljesen elment. (ezt sem igazán értem, hogy mostanában úgy megy el hogy ő maga sem veszi észre nem érzi csak a végén hogy elment.) Arra lennék kíváncsi, hogy attól hogy meg jött ez utalhat terhességre?! Ezen kívül még annyit érzek, hogy nagyon fa a derekam és néha reggel szedulök, valamint eddig menses előtt az egyik mellem feszült most pedig mind a kettő de attól hogy elmúlt ma még mindig ugyan úgy feszül. Köszönöm szépen előre is válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Utalhat terhességre ? témában

Tisztelt Hölgyem!

A patikában kapható terhességi teszt / reggeli első vizeletből kell csinálni /

-amennyiben negativ- megnyugtató választ adhat kérdéseire. Ha pozitiv /tehát 2 csik van / akkor terhesség igazolódik.

Minden egyéb magyarázat csak találgatás lenne.

Mellpanaszai valószinü a cyclussal összefüggő hormonváltozásokkal függenek össze.

Elmondottak alapján, az óvszer használatára több figyelmet kell forditani férjének is!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 08., 23:52; Megválaszolva: 2016. január 09., 15:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gardnerella vaginalis kezelése
Hormonok - akne
Hámsejtrendellenességek
Mellfájdalom
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Rendszeresen enyhe mellfájdalmat érzékelek. Csak a bal mellemben, amelyik nagyobb is (mindig valamivel nagyobb volt, és...
Gyerektervezés, hormonkérdés
Kedves Doktorúr! Ösztrogén dominancia gyanújával kértem 21. napi vértesztet, . A papíron nem ösztrogén van írva hanem ösztradiol. Oestradiol: 565...