huvelytabletta hasznalata

Jo napot kivanok! Doktor ur, en meg szuz vagyok es meg szeretnem kerdezni, hogy huvelytablettat hasznalhatok ebben az esetben? Huvely gombam van es ez ellen szeretnek tenni valamit. Ha nem tudom hasznalni akkor mi javalott? Koszonom elore is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Hüvelytabletta használata témában

Tisztelt Hölgyem!

Szájon át szedhető gomba ellenes szereket ajánlok első sorban, valamint kamillás ülőfürdőket és szénhidrátmentes diétát.

Ha panaszai nem szünnének, akkor jobb szakorvoshoz fordulni.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS: hüvelytabletta használata csak végső soron ajánlott az Őn esetében.

Kérdés: 2016. január 08., 21:26; Megválaszolva: 2016. január 08., 23:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején
HPV - rákszűrés
Mikor marad el a menstruációm?