Nagy baj van? Aggódnom kellene?

Decemberben is előfordult már, hogy fekete szinű váladék jött a hüvelyemből. Kicsit kételkedtem hogy ez a menstruációm, de most megint előfordult. Majd megyek nődokihoz, de azért kíváncsi lennék hogy mire számítsak. Tünete még az hogy fáj a puncim, enyhén csíp. Szűz vagyok.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Nagy baj van? Agggódnom kkéne ? témában

Tisztelt Hölgyem!

Nagy baj nem lehet, de hasi ultrahangot biztosan végez majd a nőgyógyász, hogy a méhéről és a petefészkekről információhoz jusson.

Kamilla , vagy cickafarkból készült teából készült ülőfürdőket javasolnék.

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 08., 18:11; Megválaszolva: 2016. január 08., 22:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején
HPV - rákszűrés
Mikor marad el a menstruációm?