Van még remény?

Tisztelt Doktor Úr! 28 éves, 1 gyermekes anyuka vagyok. A mai napon voltam a 2. terhességem első UH-vizsgálatán, ahol sajnos az uterusban egy életjelenséget nem mutató embriót láttak és a CRL 4mm. A papírom alapján október 24-én volt az utolsó menstruációm és ha onnantól számítjuk terhességemet, akkor már látni kellene valamit. És be is utaltak hétfő reggelre kórházi felvételre... Viszont nekem mindig is rendszertelen volt a mensesem, volt úgy, hogy 2 hónapot is kiesett. Akkor is készítettem terhességei tesztet, de azok negatívak voltak. Most semmilyen panaszom sincs (se folyás, se vérzés, semmi) . Kérdésem a következő: elképzelhető, hogy rosszul számoltak és még olyan korai terhes vagyok, hogy még nem lehet látni a szívhangot? Nem lehet még egy kis esélye annak, hogy élő magzat van a pocakomban? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Van még remény ? témában

Tisztelt Hölgyem!

Ultrahangon a petezsák a 3-4 héten ábrázolódik, a szivcső pulsatiója pedig az 5-6. héten látható először--mai tudásunk szerint,

Tökéletesen megértem, hogy esetleg "számolási hibába " bizakodik, ezt kezelő orvosával kellene egyeztetni, már annyiban:

várnak 1o napot ugy, hogy az orvossal történő közös megeggyezéssel, ha a legkisebb panasz / görcs, vérzés jelentkezne / akkor Ön azonnal bemenne a kórházba, ha nem akkor 1o nap után megismételt UH-n, ha akkor sem lehet szimüködést regisztrálni-- akkor meg kell csinálni a mütétet.

Biztatni nem akarom, de ennyi kompromisszumot még lehet kötni.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 08., 14:57; Megválaszolva: 2016. január 08., 22:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gardnerella vaginalis kezelése
Hormonok - akne
Hámsejtrendellenességek
Mellfájdalom
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Rendszeresen enyhe mellfájdalmat érzékelek. Csak a bal mellemben, amelyik nagyobb is (mindig valamivel nagyobb volt, és...
Gyerektervezés, hormonkérdés
Kedves Doktorúr! Ösztrogén dominancia gyanújával kértem 21. napi vértesztet, . A papíron nem ösztrogén van írva hanem ösztradiol. Oestradiol: 565...