terhesség és gyógyszer

Jó napot kívánok! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy nov 24. én volt az utolsó menszeszem és december 24 én kellett volna megjönnie megint a ciklusom szerint.Ekkor volt az hogy sumetrolint ítr fel az orvos mert hányás hasmenéssel beteg volt az egész családunkl.De 2 db ot vettem be csak mert utánna semmi bajom nem volt, de akkor még nem is sejtettem hogy terhes lehetek. A mai napon végeztem tesztet es e szerint az vagyok.Nem tudom ez meggora baj lehet mivel antibiotikum.Válaszát köszönöm.Renáta

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza terhesség és gyógyszer témában

Tisztelt Hölgyem!

Valószinü, hogy a 2 db gyógyszer, illetve amennyi hatóaanyag azokból felszivódott nem okozhat zavart a korai terhességben.

Amennyiben szülni szeretne a Kombinált Tesztet már 10 hetes korban el lehet végeztetni--ezt ajánlanám!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 04., 09:48; Megválaszolva: 2016. január 04., 10:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
terhesség és gyógyszer
Vajon milyen következménye lehet annak, ha 4-5 hetes terhesen elszopogattam 5 Strepsils Honey and Lemon-t (4 nap alatt) . Előre is köszönöm a gyors...
Gardnerella vaginalis kezelése
Hormonok - akne
Hámsejtrendellenességek
Mellfájdalom
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Rendszeresen enyhe mellfájdalmat érzékelek. Csak a bal mellemben, amelyik nagyobb is (mindig valamivel nagyobb volt, és...