Aggódó nagyi

Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm, megnyugtató válaszát! Még egy kérdést szeretnék feltenni. Szexuális életemet mellőztem, még nem lesz meg a tipalizálás eredménye. Kérdésem ha megint HPV.ém lesz kapcsolatomat óvszerrel, folytathatom-e, vagy nem véd meg a tovább fertőzéstől, vagy teljesen mellőzzem az életemből e nemi életet. Köszönöm szíves válaszát. Üdv. Julianna

Dr. Kiss György válasza Aggódó nagyi témában

Tisztelt Hölgyem!

Mai tudásunk szerint a HPV váladék utján terjed, igy a gumi óvszer sem nyujt teljes biztonságot, de nagyban csőkkentheti a fertőzés lehetőségét.

Partnerével legjobb ezeket a dolgokat átbeszélni és egyeztetni.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 02., 18:01; Megválaszolva: 2016. január 02., 19:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Aggódó nagyi
Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni! Ennyi évet megértem soha nem volt problémám, most elmentem a kötelező éves szűrésre és az...
HPV lelet èrtelmezés
Hormonprobléma
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy