Lactacyd használat

Tisztelt Doktorúr! Lactacyd shooting intim mosakodót vettem, de azt olvastam, hogy a ph értéke 5, 2. (interneten, a dobozon nincs rajta) Nem tudom, hogy használjam-e, mert visszatérő gombával, fertőzéssel küzdök. Válaszát köszönöm Szandra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza visszatérő hüvelypanasz témában

Kedves Szandra! Visszatérő gombára érdemes receptköteles, szájon át heti 1-1 150 milligrammos gombaellenes kapszulát bevenni a partnerrel együtt legalább kétszer, Az intim mosakodó a gomba szaporodó helyén, a hüvelyben nem tud hatni, ezért hüvelyi protexint vegyen recept nélkül, sokféle van, olvassa el a használati utasítást és ha végre rendben van, érdemes heti egyet hosszú távon felhelyezni.

Kérdés: 2015. december 30., 14:11; Megválaszolva: 2016. január 01., 12:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelyégés
Egy éve állandó hüvelyégéssel szenvedek rengeteg orvosnál voltam több baktérium volt a hüvelyben de a sok antibiotikum sem enyhíti az...
Mi lehet még mindig a probléma?
Üdvözlöm! Bakteriális hüvelyfertőzésre kezeltek klionnal több mint 1 hónapon keresztül. Nem akart sajnos elmúlni. A barátomat is kikezeltük, de...
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején