viszkető mellbimbó

Kedves Doktorúr! Pár hete elkezdett viszketni a mellbimbóm, külsőre semmi elváltozás nincs, de egyre égetőbb a viszketés. Most az ünnepek miatt nem tudtam elmenni orvoshoz és a bőrgyógyászhoz amúgy is min. 1 hónapra később kapnék időpontot. Itthon találtam egy kenőcsőt amit viszketésre kaptam még régen a neve pasta zinci oxydaty salicylata, éjjelre néha bekentem mert már annyira viszketettrés nem akartam vakarni, és kicsit attól jobb lett, de már úgy érzem az sem segít. Körömvirággal kezdtem e az sem. Mitől lehet ez? kimondottam a közepe már belül is mintha égne, nagyon kellemetlen. (már lehet a fent említett kenőcs miatt) .. kérem adjon tanácsot mitől lehet. Mosószert és semmit nem változtattam az életemben. Nemi életet jelenleg nem élek, terhesség kizárva. Köszönöm!

Dr. Kiss György válasza viszkető mellbimbó témában

Tisztelt Hölgyem!

Naponta több alkalommal kamilla teás lemosások után alkalmazzon Neogranormon kenőcsöt.

A cinkoxydatum inkább szárit és növelheti a viszkető érzést.

Pontos magyarázatot kérem ne várjon tőlem- nagyon sokféle oka lehet a viszketésnek- a lokalizációt én is furcsának találom.

A tünetek remélem enyhülni fognak és ünnepek után forduljon szakorvoshoz!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. december 29., 13:56; Megválaszolva: 2015. december 29., 15:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy
1 szemmel több fogamzásgátló...
Fájdalmas Tampon
Deflagyn mellékhatás