Mi volt ez?

Kedves doktor úr. Én egy két gyermekes 36éves nő vagyok. 7 éve tetettem fel a hurkot, azóta ha jól emlékszem kétszer voltam ellenőriztetni, ahol mindent rendben találtak illetve annyit jegyzett meg az orvos hogy nem látja a jelzőfonalat. Most a napokba történt egy olyan dolog hogy reggel ahogy fölkeltem az ágyból pár lépés után elkezdtem erősen vérezni és aztán "kiesett" belőlem egy nagyobb darab alvadt vér, aztán kis idő múlva egy másik kisebb darab is. A vérzés kis idő múlva megszűnt. A havi vérzés még nem következik mivel az még olysn két hete volt. Mit gondol doktor úr, mi lehetett ez, megtörténhetett esetleg a hurok távozása, illetve van ok aggodalomra? Válaszát előre is nagyon köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza mi volt ez ? témában

Tisztelt Hölgyem!

Ebben az esetben lejobb, ha hüvelyi ultrahang vizsgálattal tisztázzák, hogy a hurok a méh üregében jó helyen van-e és egyben méhnyálkahártya állapotáról is képet kaphatnak a vérzés miatt.

Egyben egy terhességi teszt elvvégzését is javasolnám!

Üdvözlettel: dr.Kiiss.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2015. december 23., 18:18; Megválaszolva: 2015. december 23., 21:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lelet értékelés
Jónapot a nőgyógyászati citologiai letembeen ez áll köszönöm ha kifejti!
Petefészek-gyulladás
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy 3 éve született a kislányom! 2 éve viszont rendszertelen a menstruációm, késik mindig... vagy kimarad...
Vizelesi problema
Tisztelt Dr. Farkas Ágnes! 2hete egyutt voltam a parommal , majd ra par napra eszrevettem hogy nem egyszeru a vizeleturites! Érzem hogy kell el is megyek...