Menjek máshova is?

Tisztelt Doktor Úr! 7 hetes terhes vagyok, 3 napja elkezdtem barnásan vérezgetni, néha szúrkál, fájdogál a petefészkem. Elmentem nőgyógyászhoz, a következőt látta: Uterusban 29 mm-es petezsákban 15 mm-es solid echo, előtte 4mm-es pulzáló képlet látható. Nem igazán tudta az orvos, hogy mi lehet az a 15 mm-es solid echo, azt mondta, lehet a méhlepény, de mem igazán nyugodtam meg. Érdemes lenne máshová is elmennem, vagy várjam ki az 1 hetet a kontrollig, láthatnak- tudnának mást mondani? Normális méret a 4mm es embrió, nem kellene nagyobbnak lennie? Mire számíthatok? Segítségét előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Menjek máshova is ? témában

Tisztelt Hölgyem!

Érdemes lenne, egy erre szakosodott ultrahang labort is felkeresnie!

A leirt UH lelet valóban nehezen magyarázható.

Üdvözlettel: dr.Kisss.

Kérdés: 2015. november 09., 12:50; Megválaszolva: 2015. december 16., 16:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lelet értékelés
Kenet min.: A - megfelelő (értékelhető) Kenetért.: B - Benignus sejtelváltozások Cyt. adatok: flóra - baktérium Diagnózis: U9990 Legyen kedves...
Lelet értékelés
Petefészek-gyulladás
Vizelesi problema