Fogamzásgátlo

Jó napot kívánok. Nekem az lenne a kérdésem hogy szedtem a Mistral nevű fogamzásgátlo gyógyszert 6 hónapot és abba hagytam 5 hónapja. Megint el kezdtem szedni a mistralt de a menstruáció vége utanani 3 dik napon. Ma van 8 napja ennek hogy szedem, párommal voltam védekezes nélkül a 7. napon. Elkezdet hatni a gyógyszer? Aggódhatunk nemkívánatos terhesség miatt? Köszönöm válaszát.

† Dr. Szalóczy Péter válasza Fogamzásgátló tableta vétség témában

Kedves Kérdező! Ebben a ciklusban így bizonytalan lett a gyógyszer hatása. A továbbiakban most már ne változtasson a szedés ritmusán, de helyileg vagy condommal védekezzen a vérzéséig. Ha az több napot késne, terhességi tesztet végezzen. Valószinüleg negatív lesz.

Kérdés: 2015. november 08., 13:27; Megválaszolva: 2015. november 08., 22:43

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Miért kevés a menstruációs...
Tisztelt Doktor úr! Eléggé szokatlan a mostani menstruációm, mert fogamzásgátlót szedek már körülbelül 7-8 hónapja és eddig mindig azt...
Folyadék alapú cytologiai lelet
Irritált hüvely bemenet
Lehetek terhes előváladéktól?
Nőgyógyászati probléma