Terhesség vagy sem?

Tisztelt Doktor Úr! Röviden leírnám a "problémámat". Szeptember közepén jelentkeztem a nőgyógyászomnál a szokásos éves ellenőrzésen. Mindent rendben talált. Ezután pár nappal rendben megjött a havi vérzésem. Majd októberben is megjött, igaz 3 nappal korábban, mint vártam, és 3 nap alatt el is múlt, pedig általában 4-5 napig szokott tartani. De nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, hiszen ez még úgy gondolom, hogy normális. Viszont 5 napja furán érzem magam. Rámtör a hányinger különböző napszakokban, néha megérzek valami illatot, és abban a pillanatban hányingerem lesz, holott sosem voltam érzékeny a szagokra. Valamint napok óta érzékenyek, feszülnek a melleim, és úgy vettük észre a párommal, hogy kicsit nőttek is... Az arcom sosem volt pattanásos, de ezen a héten szinte egyszerre három is kijött az államon. A bizonytalanságom miatt vettem egy terhességi tesztet, tegnap reggel megcsináltam, igaz, nem az első vizeletemmel, de negatív lett. A következő menstruációmat 15-16.-ára várom, az még bő 1 hét. Ön szerint a negatív teszttől függetlenül lehetek terhes? Ami leginkább idegesít, az az, hogy az októberi menstruációm első napjától számítva pontosan 2 héttel kezdtem érezni a felsorolt tüneteket... Várom válaszát! Köszönöm előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Vérzéspontatlanság témában

Kedves Kérdező! Valószinüleg nem terhes, egyébb kisebb háttér hormonzavar van jelen, ami ha spontán nem rendeződik, vagy tünetet fokoz, vérvételes hormontükör vizsgálattal pontosítható, ami az esetleg szüksége gyógyszeres helyreigazítást is megszabná. Ha nem jönne meg a vérzése, ismételje meg néhány nappal később a terhestesztet első reggeli vizeletből.

Kérdés: 2015. november 08., 11:52; Megválaszolva: 2015. november 08., 22:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Norcolut gyógyszer alkalmazása
2015. novemberében a thrombocyta szám 5 db volt.Infuziós kezelést kaptam.. A kórházban nagyon erős volt a mensesem, vérzés csillapítására Exacyl...
Missed ab, szövettan
Fogamzásgátlás 50 év felett
Okozhat még gondot?
Vérzés menopausaban