Menzesz átalakulás, hangulat változás, mi ez?

Kedves Doktor úr! 3 hónapja körülbelül, teljesen átalakult a menstruációm, minden rendben volt mindig vele, soha nem volt semmilyen panaszom, de most a ciklusom kinyúlt 35 napokra, sőt most épp 35. napon vagyok és még semmi, de a mellfájdalom és a szokásos elő tüntetek már megvannak lassan egy hete, mitől lehet ez? Terhességre nagyon kevés az esély, van párom, de sajnos nem sokat vagyunk együtt, mert nála is vannak gondok, így körülbelül ha együtt is vagyunk nagyon hamar 1-2 perc alatt lelankad neki, így "baleset" biztosan nem történt. Teszt szintén negatív. A másik érdekes dolog, hogy én egy életvidám, pozitív, optimista lány vagyok, aki mindig nevet és jókedvő, de mostanában egyre többet gondolkodok arról, hogy semminek semmi értelme, és minek tenni, csinálni akármit is az életben. Holott van munkám, párom, sok barátom, családommal is minden rendben teljesen boldognak kéne lennem továbbra is. Mégis elkezdtek ilyen gondolataim lenni. Talán, ami kicsit befolyásolhatja az egész dolgot, hogy heti 7 nap dolgozom, de nem érzem, azt hogy fáradt lennék, szeretem a munkáimat. Eleget alszok 9 órákat szinte mindig. Az étkezésem nem feltétlen a legegészségesebb, de nem is katasztrófa. Ön mit mond erre? Mi állhat a háttérben? Várom válaszát, és köszönöm előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Késedelmes vérzések depresszióval témában

Kedves Kérdező! 24 évesen a legszebb az élet, főleg, ha a munkáját is szereti.Több mindent tennék Ön helyett, ha lehet: Elküldeném a párom mindkettőjük érdekében egy szexuálpszichológusoz. Önnél jelen ciklusaiból vélhetően hiányzik, vagy elégtelen a sárgatesthormon fázis. Esetleg jelenleg nem ovulál középidőben.Függetlenül az együttlétektől, hosszabb időre, de legalább 3 hónapra szednék egy korszerű hormonális fogamzásgátlót és megfigyelném, hogy boldogabbnak érzem-e magam. Ha igen, szedném tovább a babakívánásig. Ha nem, el kéne mennie pszichológushoz. Az élet sokoldalúan csodás! Engedje magában észrevenni mindentől függetlenül.

Kérdés: 2015. október 20., 10:36; Megválaszolva: 2015. október 22., 16:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés
Méh süllyedés