Petefészekrák

Tisztelt Doktor Úr! 2015. augusztus 30. meg kellett volna jönnie a menstruációnak. Mivel késett, 2015. szeptember 04-én és 06-án terhességi tesztet csináltam. Az eredmény pozitív volt. 2015. szeptember 08-án erős alhasi fájdalom, görcsölés mellett vérezni kezdtem (élénk vörös színű) , majd este kórházban mentem. Az orvos ultrahanggal nem állapított meg terhességet. A 2015. szeptember 09-én történt vérvételi eredmény HCG szintje: 1392, 0 U/L. Mai napon a vérvételből a következő eredmény mutatták ki: HCG 2231 IU/l, illetve Progeszteron 42, 03. Ezen adatok függvényében van esély arra, hogy petefészekrák alakult ki nálam? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászati betegségek témában

A leírt HCG értékek a terhességet vetik fel.

Amennyiben méhen belül ez nem észlehető, akkor méhen kívüli terhesség lehetősége merül fel.

Szakorvosi vizsgálat és ultrahang végzése szükséges a terhesség helyének meghatározására.

Alhasi görcs, panaszok esetén azonnal kórházi jelentkezés javasolt.

Kérdés: 2015. szeptember 11., 17:44; Megválaszolva: 2015. szeptember 12., 19:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lehetek terhes?
Peteérés, terhesség elősegítése
Tisztelt Doktor úr/nő! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy április óta rajta vagyunk a kistesó projekten de eddig még nem sikerült. a mostani...
Segítséget kérnék
hyperprolactinaemia és a kombinált...
Üdvözlöm! Szeretném kikérni a véleményét a doktoraim döntéseiről, mert kétségeim merültek fel a gyógyszereim együttes alkalmazásával...
Condyloma+negativ hpv, kóros...
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Az elmúlt fél évben másodszor is visszatérő condylomat kellett kezeltetnem. A legutóbbi szemölcs eltávolításon ...