cin II/III

Tisztelt Doktor Úr. 40éves 2 gyerekes anyuka vagyok, citologyám cinii/iii eredményú lett. 3hónap múlva kontroll-al. Kérdésem, hogy mire számíthatok, lehet-e a következő eredményem "gyógyult"állapotú? És ha igen, mit kell tennem hozzá? Hpv-m évek óta alacsony és magas(de nem 16 és 18-as) rizikójú. Már jóval szülés előttről. Az orvosammal nem sikerült beszélnem az asszisztens szerint-ráérek aggódni 3hónap múlva..mi lehet a legrosszabb? köszönöm mielőbbi válaszát, Nagy Szilvia

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza szövetannal tisztázandó citológia eredmény témában

Kedves Kérdező! Mindenképpen keressen mielőbbi kapcsolatot orvosával! Ebben a kérdésben nem szabad várakozni, ezt szövettanilag kell megnyugtatóan tisztázni, vagy megoldani. Nyilván jelenleg nincs még konkrét tumorszövet néhány sejt szintjén sem, de a pontos tisztázás nem halasztható, és kár időt veszteni 3 hónapig. Ön is így nyugszik meg, három hónap jogos szorongás lenne,

Kérdés: 2015. augusztus 31., 11:17; Megválaszolva: 2015. augusztus 31., 17:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés
Méh süllyedés