• Mi van velem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        39 éves vagyok. 2 és fél éve abbamaradt a menstruációm. Vizsgálatok, korai menopausát állapítottak meg, hormonpótlás. Fél évig használtam a tapaszt, utána abbahagytam. MOst tavasszal úgy éreztem, mégiscsak kellene a csontjaim érdekében.Újra vizsgálatok és a mammográfián DCIS-t vettek észre. Vizsgálatok, műtét (kivették), szerencsére áttétet sehol sem találtak. Onkológus Zitazoniumot írt fel. Kiváltottam, terveztem, hogy másnap beveszem az első bogyót, mire reggelre arra ébredtem, hogy megjött a vérzésem. Gondolom, azért kell szednem a gyógyszert, csak szomorú vagyok, hogy végre helyreállt a hormonháztartásom és most mesterségesen kell a menopausát előállítani.És mire befejezem (ha befejezhetem valaha)a kúrát, akkor már természetesen is változókorban leszek.

        WEBBeteg szakértő válasza a menopausa témában

        Kedves 39 éves!

        Hát nem éppen szerencsés ezzel a sok kezeléssel, de remélhetőleg most már minden rendben lesz és nem lesz semmi gond és meggyógyul. A sok kezelés végül is minden bizonnyal eredményt fog hozni és nem lesz semmi baja. Addig is gyógyulást!



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-06 22:53:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: