Terhesség

Tisztelt Doktor ÚR! Voltam nőgyógyásznál, mivel negatív lett a terhességi teszt, de mivel sajnos már kb fél éve nem volt menstruációm, így jobbnak láttam elmenni, nehogy legyen valami mégis. Azt mondta nem vagyok terhes, írt fel Norcolut gyógyszer, hogy megjöjjön a vérzés. PCOD-re gyanakszik. De ezt nem értem: Vv: kis ut. atv. szab. körny. TVS: az ut-ban 4.6 mm endom. ov PCOD-re jelentkezhető sajnos ebből nem megyek ki most akkor mégis terhes vagyok? De azt mondta nem, háromszor is rákérdeztem, azt mondta ezt a gyógyszert szedjem 5 napig megjön majd rá a vérzés, és utána kapok hormonpótlást. Köszönöm szépen a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza vérzészavar témában

Tisztelt Kérdező!

A PCOD rövidítés a policisztás ovarium szindrómát jelenti.

Ez egy peteérési zavar, melyre jellemző a gyakori vérzés kimaradás.

Kövesse orvosa tanácsait!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. július 29., 10:48; Megválaszolva: 2015. július 30., 10:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gyógyszer adagolás
Jó napot kívánok! Szeretném megkérdezni hogy a Progesterone Exeltis gyógyszert a menstruáció első napjától, vagy a végétől számított 12 nap...
vérzészavar, hormon
Mi lehet a baj?
Mi lehet a baj?
Miért van ez, ha negatív minden...