Sokat késik

Tisztelt Doktor Úr! 10 évig szedtem Milligestet, januárban hagytam abba, babát szeretnénk. Februárban és márciusban megjott 28 napra, aprilisban csak a 33.napon. Április 23. óta nem menstrualtam, de a terhességi teszt negatív. Februárban voltam nőgyógyásznál, megvizsgált és uh-n is megnezett, azt mondta rendben van minden. Mi lehet a gond? Menjek vissza mégegy vizsgálatra? Esetleg hormonvizsgalat lenne szükséges? Válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza menses témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos a fogamzás gátló tabletta szedésének befejezése után gyakran előfordul, hogy a menstruáció akár hónapig nem tér vissza a normális ciklushoz.

Ne aggódjon, várjon nyugodtan, nincs semmi sürgető, hogy orvoshoz forduljon!

Amennyiben a menstruációja nem normalizálódik szeptemberig sem, úgy szükség lehet esetleg majd gyógyszeres beavatkozásra.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. június 21., 08:46; Megválaszolva: 2015. június 23., 17:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet