hpv 16-39-es eredmény

Üdvözlöm! hpv 16-39 es eredmény.szövettan: cervicalis dsplasia.cyitologia: értékelhetetlen..zavaró gyulladás, candida fertőzés, coccustrichomonas.kaptam Gynoxin 600mg hüvelykapszulát, klion kúra tíz napig utána Gynoflor hüvelytabletát 6 napig.azt az utasitást kaptam ha vege ennek a kurának jelentkezzek egy újabb kenetvételre.nagyon elvagyok keseredve mert az egészbvől nem értek semmit és a kérdéseimre sem kaptam kielégítő választ! mire számíthatok? válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza HPV témában

Igen, a gyulladás kezelése után ismételt cytológiai vizsgálat szükséges.

Annak birtokában a HPV eredmény figyelembe vételével határozható meg a további kezelés.

A HPV 16 törzs magas kockázatúnak számít a méhnyak elváltozás szempontjából. A rosszindulatú daganatok többségéért - a méhnyakrákos megbetegedések 70 százalékáért - a HPV 16 és a HPV 18 tehetőek felelőssé, a nemi szervi szemölcsök kialakulását (valamint az újszülöttek, kisgyermekek légutaiban kialakuló növedékeket) pedig a HPV 6 és a HPV 11 okozzák.

A cytológia eredmény negatív akkor megfigyelés a továbbiakban, kóros eredmény esetén beavatkozás, szövettani vizsgálat jön szóba.

Kérdés: 2015. június 19., 18:37; Megválaszolva: 2015. június 21., 21:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
P3. LSIL, HPV
HPV vírus
Hpv: 18, ureaplasma pozitív
HPV és párkapcsolat
Kedves Doktor Úr/Nő! Volt egy loop conisatio műtétem (CINII, HSIL, 16-os és több más fajta jelenlétének kimutatása után) , aminek a szövettani...
Hpv, Cintec plus
Kedves Doktor ir! Koszonom a valaszat, reagalnek is. Az ascus eredmenyem a tavaly december vegi szuresem eredmenye, mely egyebkent 8 hettel szules utan...