rákszürés

Tisztelt Dr Úr! 31 éves gyermektelen fiatal nő vagyok. Az utolsó citológiai eredményem p1 es lett és a papíromra még rá volt írva, hogy fiziologiss atrofia az orvosom azt mondta fél év múlva ismételni kell a vizsgálatot. Kérdeztem van e valami baj azt mondta nem csak az eredmény nem teljesen jó. Szeretném megkérdezni hogy ez a fiziologiss atrofia pontosan mit is jelent illetve ez milyen következményekkel jár, hogy ez mennyire komoly vagy hogy milyen tünetei vannak ennek? válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza kenetértelmezés témában

Kedves Kérdező! A kenete teljesen rendben, erre utal a ritkán értékelt P 1 eredmény. A atrófia a szedett hormonális fogamzásgátló hámra kifejtett hatása miatt látható a mikroszkópban. Semmi bajt nem jelent.Nem kéne szülni egyet?

Kérdés: 2015. június 12., 14:54; Megválaszolva: 2015. június 12., 22:09
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz