Fogamzásgátló

Jó Napot! Már 2 éve nagyon hullik a hajam, voltam mindenféle kivizsgáláson, hátha a szervezetemben van valami gyulladás ami ezt okozza, de semmit nem találtak. A bőrgyógyász azt mondta, hogy ő nem lát semmi kopasz foltot vagy akármit ő azt mondta, hogy lehet a fogamzásgátló az oka.Én látom a hajamon és érzem, hogy sokkal kevesebb van és sokkal vékonyabb mint volt. Már 7 éve szedem a Lindynette 20-at, egy két hónap szünetet tartottam kb. mert mindenhonnan mást hallottam arról hogy kell vagy sem szünetet tartani.? A bőrgyógyász azt ajánlotta, hogy egy antiandrogénes fogamzásgátló tablettát szedjek. A tanácsát szeretném kérni, hogy melyik az az antiandrogénes tabletta, ami a,, legjobb"? És a másik kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy a hasam a hátam és kb mindenem szőrös a tabletta szedése előtt is volt szőröm viszont ha ezt az antiandrogénes tablettát szedem majd akkor lehet hogy nem lesz ennyire sok és erős? A hüvelyi szárazságot is okozhatja a fogamzásgátló azt olvastam ez a másik fajta tabletta ezen is lehet hogy segít egy kicsit? Melyik tablettát ajánlja? Előre is köszönöm válaszát! További szép napot!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza gyógyszer témában

Tisztelt Kérdező!

Gyógyszert csak személyes vizsgálat alapján lehet ajánlani. Keressen fel nőgyógyászt, illetve endokrinológust. Üdvözlettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. június 08., 12:35; Megválaszolva: 2015. június 10., 22:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gyógyszer
Kedves Doktor úr! Babát tervezünk a férjemmel, Úgy gondoltuk a januári vérzés után már élesben.Dec elején volt az utólsó vérzésem. 4 tesztet...
Fájó csomó mellben
Fennáll ösztrogéndominancia?
Duzzadt gát
Szemérem viszketés