Picoprep használata terhesség mellett

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy Picoprep hashajtót kell alkalmaznom a ciklusom 16.napján, és hát akkor tájt van a peteérésem is, és mivel próbálkozunk abban az időben a babával, az lenne a kérdésem, hogy jelent -e valami veszélyt a Picoprep hashajtó használata az esetleges teherbeesésre. Bélérintettségű endometriózis miatt kell hashajtóznom, mert végbél tükrözésen kell részt vegyek. Nőgyógyászom ajánlotta a terhességet, mert ha az sikerülne, akkor jegelné egy időre az endometriózisom, viszont közben ezt a vizsgálatot el kell végezzék, ahhoz, hogy felkerülhessek a műtétes várólistára. Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza hashajtó témában

Kedves Kérdező!

Nyugodtan használhatja a hashajtót.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. május 27., 16:05; Megválaszolva: 2015. június 01., 10:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés
Méh süllyedés