Lehetséges egy nem kívánt terhesség?

Kedves Doktor Úr! Több éve szedek fogamzásgátló tablettát (symícia) , amit este 8-kor veszek be mindig. És egyik este iszonyatosan rosszul voltam, és hasmenésem volt (nem emlékszem hány óra telhetett el a bevétel óta, lehet 1, de lehet 2-3is(Mennyi idő a gyógyszer felszívódása? ) ). Utána következő napon reggel szintén ment a hasam és a rá következő 2-3 napban csak reggel volt párszor pár csepp hasmenésem, ezért kérdezem. (most újra megy a hasam, de ez nyilván egy másik gond) Fény évente egyszer van ilyen betegségem, és kb a 3.napon együtt voltunk párommal...igen későn jöttem rá hogy a hasmenés miatt lehet nem szívódott fel és nem védett eléggé, pedig mindig oda figyelek ilyen dolgokra. Ön szerint mikor csináljak egy tesztet? (A jöv. hétvégén fog megjönni, utána érdemes)? Ön szerint terhes lehetek? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Lehetséges egy nem kivánt terhesség? témában

Tisztelt Hölgyem!

A nem kivánt terhességnek levele alapján itélve, kevés a valószinüsége.

A következő Symicia levél előtt- ha ez megnyugtatja/ valószinü/- csináljon egy terhességi tesztet.

Szeretném felhivni figyelmét, hogy hasmenéses esetekben nem árt a tabletta mellett gumit használni, ha aktusra kerülne sor.

Az emésztési panaszokat nem ártana kivizsgáltatni!

Köszönöm bizalmát! Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. április 26., 13:18; Megválaszolva: 2015. április 27., 14:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...