Orvoshoz kéne fordulnom?

Tisztelt Doktor úr! Néhány hete kezdtem el észlelni, hogy a hüvelyváladékom erősebb szagú lett. Már régebben is előfordult ilyesmi, de nem volt semmiféle betegség emögött. A folyásom általában sok, már évek óta. Menstruáció előtt szokott kevesebb lenni, és a menstruáció elmúlása után néhány napig, viszont 2-3 hétig nagyon nagy mennyiségű. Voltam már nőgyógyásznál régebben, de semmiféle betegséget sem állapított meg. A leírtak alapján érdemes lenne elmennem egy nőgyógyászhoz? Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelyváladék többlet. témában

Kedves Kérdező! Jó lett volna arról tudnom, hogy van-e, volt-a szexuális kapcsolata. Ha igen, mindenképpen menjen ismét vizsgálatra. Ha nem, kéne vennie egy Lactofeel nevű hüvelyi protexint, ma már sok féle van, de ha szúk még a hüvely bemenet, ez lenne a legjobb. Három egymást követő este nyomjon fel egyet egyet a kis fecskendőszerű készülékkel a lehető legmagasabbra a hüvelybe. A maradék négyet pedig heti 2 alkalommal elosztva. Ha jól érzi magát, heti 1 x hosszú távon is jót tenne.Ha ezután sincs rendben, akkor menjen nőgyógyászhoz.

Kérdés: 2015. április 23., 22:38; Megválaszolva: 2015. április 26., 18:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?