hüvelyfolyás

Tisztelt Szakértő! 26 éves nő vagyok, sajnos jó pár éve küszködök hüvelyfolyással.Több kenetvételem, tenyésztésem is volt, de nem tudnak kimutatni semmi konkrét kórokozót. Az éves rákszűréseknél is mindig visszahívnak, mert a leleten méhnyakgyulladás, kolpitisz is fel van tüntetve. A tünetem a masszív sárgás, néhol zöldes v.szürkés folyás, a szeméremrésben is estére "nagyon beül".Nincs viszketés, nincs égő érzés.Szexuális együttlétnél sűrű, sárgás-szürkés váladék folyik nagy mennyiségben. A tünetek a menstruáció előtt és után felerősödnek.Számtalan antibiotikumon, gombaölön vagyok túl.Végeztem tejsavas irrigálást is, nem használt. Egyszerűen nem jutok egyről a kettőre.2 hónapja távolítottak el egy 10 cm-es miómát a méhemből, valamint méhszájsebem is van, úgy írták le, hogy "C"-zónáig terjedő cervisalizáció. Ön szerint bele kell ebbe törődnöm, vagy lehet ez normális jelenség is? Lehet valami nehezen azonosítható kórokozó? Hasi fájdalmam sűrűn van, a hüvelyemben is fájdalmat érzek ilyenkor. Köszönöm a megtisztelő válaszát! Mónika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza folyás témában

Tisztelt Kérdező!

A visszatérő hüvelyfolyásnak leggyakoribb oka, hogy a partner nincs kikezelve, és ezért a párjától visszafertőződik.

Javaslom, hogy a partnere is kapjon megfelelő kezelést, tőle az urológus vegyen le váladék tenyésztést.

Ebbe, hogy hüvelygyulladása van, nem szabad beletörődnie!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. április 21., 20:15; Megválaszolva: 2015. április 24., 11:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?