Teszt eredmény

Tisztelt Doktor Úr! Elnézését kérem az ismételt zavarásért. Megint a tegnapi kérdező vagyok. Én írtam Önnek, hogy tegnapelőtt este és tegnap reggel barnás pirosas cseppek jelentkeztek, és hogy csak ma tudok gyógyszertárba menni terhességi tesztért. Munkából hazaérve, kb. fél órája elvégeztem a tesztet (MONO-teszt) , és 5 perc elteltével halvány piros, inkább sötétebb rózsaszínű második csík jelent meg. Kettőt vettem, arra gondoltam, hogy a másikat megcsinálom holnap reggel az első vizeletből. Görcseim már egyáltalán nincsenek, és a vércseppek is majdnem teljesen eltűntek. Csak a hasamat érzem kicsit nehéznek és feszültnek. De ez nem kellemetlen érzés.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza teszt eredmény témában

Tisztelt Hölgyem!

Köszönöm válaszát! Valószinü, hogy akkor a reggeli vizeletből végzett második teszt is pozitiv lesz / magasabb hormontartalom miatt /.

Természetesen irjon, ha tudok segitek. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. április 07., 18:40; Megválaszolva: 2015. április 07., 19:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz