Sensonette tabletta 1napkésés

Tisztelt Doktor úr! 3 éve szedek fogamzásgátlót.1, 5éve a Sensonette nevűt szedem.Elfelejtettem a 4.napon időben bevenni és 13órán belül pótoltam. Nagy az esély a teherbeesésre? Illetve arra gondoltam, hogy nem hagyok ki 7napot, hanem folytatom rögtön, hogy ne szakadjon meg tovább a gyógyszer hatása. Tanácsát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Tablettakésedelem témában

Kedves Kérdező! Ne izguljon, tegyen úgy, mintha mi sem történt volna. Folytassa az eredeti ritmust.Nem lehet baja.

Kérdés: 2015. április 04., 00:03; Megválaszolva: 2015. április 04., 10:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés
Méh süllyedés