intimkehely

Tisztelt doktorur! tavaly szültem hüvelyi úton sajnos elég csúnyán Idén ez miatt első és hátsó huvelyplasztikam volt. Sajnos azóta sem tudok tampont használni. Egyszerűen nem lehet felhelyezni ha mégis akkor kilokodik. A kérdésem hogy ön szerint az Intimkelyhet tudnám e használni, felhelyezni? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelyplasztika utáni állapot témában

Kedves Kérdező! Nehéz elképzelni, hogy ha házaséletre alkalmas hüvelyforma maradt a műtét után, hogy ne tudná a tampont rendeltetés eszerint használni. Bármely kóros gyógyulás és elváltozás tényét csak helybeli feltárással lehet véleményezni szakmailag. De, ahogy mondják, puding próbája az evés, kísérelje meg a gyakorlatban nem igen használt, ön által hüvelykehelynek nevezett eszközt is. A vizsgálatot ne hagyja ki!

Kérdés: 2015. március 30., 22:01; Megválaszolva: 2015. március 31., 06:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?