Hormon eredmény értékelése!

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérni hogy mondjon véleményt a hormon leletemről! 2 hét késés után 02.28.-ától véreztem 03.15 ig nagyon erősen, és darabosan! Elmentem orvoshoz nem történt semmi. Mivel nem múlt a vérzés bár gyenge volt,, néha egy két napot abba hagyta de aztán újra véreztem,,, elmentem újra orvoshoz (máshoz) . Csináltatott hormon vizsgálatot,, leírtam az eredményt! Felírt Norcolutot,, napi 2x1 -et! De mivel már 02.28-tól vérzem nem tudom mikor kezdjem el beszedni! A leletemre nem mondott semmit,, csak hümmögöt! 10 éves korom óta menstruálok,, a vérzésen kívül, van még indokolatlan hízás és szőrösödési problémám is.... Kérem segítsen mit tegyek!? LH: 2, 84- FSH: 2, 29-Prolaktin: 206, 1 mIU/L 70, 80-566, 5 Ösztradiol: 1589, 2 pmol/L Progeszteron: 0, 4 nmol/L Tesztoszteron: 1, 8 nmol/L Válaszát, és segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A rendellenes vérzés oka az ösztrogén hormon túlsúlya.Ez kezelhető a kapott gyógyszer készítménnyel.Ennek elkezdése a vérzés alatt is lehetséges lett volna. Azonban gyógyszer a ciklus második felében élettanilag peteérés esetén jelenlévő hormonnak felel meg, így ha nem vérzik jelenleg, akkor a ciklus második felében, a 15.naptól tanácsos alkalmazni.

Kérdés: 2015. március 30., 12:10; Megválaszolva: 2015. március 30., 20:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...