Kismedencei fájdalmak

Tisztelt Doktor úr! Menstruáció után kismedencei fájdalmakat érzek. Főként reggelente, olyankor az ágyból való felállás szörnyen fáj, nincs olyan fekvőpóz amiben kellemesebb lenne. A jobb oldali petefészkem körül érzem a fájdalmat. Nyomó fájdalom, ami legkisebb érintésre is rosszabb lesz. Emellett sűrűn előjön égő, csípő fájdalom vizeléskor és csak nagyon sokára szűnik meg. A nőgyógyászomtól többször kaptam krémet, gyógyszert, amelyek arra a rövid időre hatottam, de sűrűn újra jelentkezik a fájdalom. Voltam ultrahangos vizsgálaton a vizelési problémával, de nem találtak semmi rendelleneset. Nagyon szeretnék meggyógyulni! Válaszát előre is hálásan köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Hólyag és hüvelypanasz témában

Kedves Kérdező! Nem szabad abbahagyni a panasz tisztázását. A jobb oldali fájdalom forrását főképpen. Még sebészt is érdemes belevonni, ne hogy a vakbele nyugtalankodjon! Leginkább újabb hüvelyi ultrahang is végzendő. Tartok attól, hogy a hólyag panasz és a hüvely fertőzöttsége összefügghet, az eredendő hiba legtöbbször hüvelyi valamilyen fertőzés, ami hólyag felé felfertőzhet. Gondom az, hogy bármely hólyagra kapott antibiotikum, tönkreteszi a maradék védő tejsav baktérium flórát és még védtelenebbé válik a hüvely bármi kórokozóval szemben. Ezért, ha antibiotikumot kap, annak szedése idején mindig helyezzen fel másnaponta a recept nélkül kapható Canesten hüvelykúpból és kenje magát a krémmel a partner, ha van, hogy ne oltogassa vissza a kikezelt hüvelyt. De főleg, ha végre befejezte a gyógyszerelést és átmeneti rendet érez, már másnaptól használja valamelyik recept nélkül kapható hüvelyi probiotikumot, olvassa el a használati utasí5ást. Ezzel azonnal elkezdi visszatelepíteni a tejsav baktériumokat táptalajostól, hogy a jövőben megvédjék az újabb fertőzéstől. ha jól van, a protexint hetente egyszer hónapokig érdemes használni.

Kérdés: 2015. március 21., 11:09; Megválaszolva: 2015. március 21., 21:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...