vagbél gyanu

az lenne a kérdésem páromnak megkelett volna jőnie a mestruácionak és ezt kővetően erős hasi fájdalmavan van vérzés de barnás voltunk orvosnál uh-on vérvételen álitolag vagbél gyanu láza nem volt terheséget elvileg kizárták de ez már 3-napja tart gyogyszert kaptunk ciprofloxacin-t most ott tartunk hohy nemtudni mi baja lehetséges hogy mégis terhes tesztet nem vettünk mert ezt a vérvétel kizárta ilyenkor mit lehet tenni előre is kőszőnőm a választ

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza vagbél gyanu témában

Kedves Kérdező!

Ismételt hüvelyi ultrahang vizsgálatot és meg kell ismételni a terhességi tesztet is.

Amennyiben, párja belázasodik akkkor megfigyelés céljából kórházi felvétel is indokolt. Üdvözlettel: dr. Kisss.

Kérdés: 2015. március 18., 19:42; Megválaszolva: 2015. március 18., 21:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Új fogamzásgátló módszer...
Menstruácios zavarok