Begyulladt mellek

Feleségem három hónapos terhes volt, de mivel a magzatnál súlyos elváltozást állapitottak meg, a terhességet műtéti úton meg kellett szakitani. A műtét 4 napja történt, oxitocin infúziót kapott, hogy beinduljon a vetélés. Azóta a mellei érintésre fájnak, és csomók is észlelhetőek. A tejtermelés valószinü elindult, de nem tudjuk mi a teendő. Szükséges-e lefejni, vagy valamilyen gyógyszert szedni? Jelenleg hidegvizes törülközővel borogatja. Köszönöm válaszát, Tencut Zoltán.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Begyulladt mellek témában

Kedves Kérdező!

A prolactin / tejelválasztásért felelős hormon / szint meghatározását lehet kérni-vérvétel.

Ha magas, 2x1/2 Bromocriptin nevü gyógyszert kellene szednie feleségének, de a mellek borogatása is ajánlott. Üdvözéettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. március 16., 18:15; Megválaszolva: 2015. március 16., 20:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?