Lehetséges terhesség?

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne. Párommal márc. 9-én a kora reggeli órákban voltunk együtt, másnap (10-én) délután kezdődő pecsételő vérzésem volt 2napig, majd pénteken ismételten, de csak egy napig. (A menstruációmnak a holnapi napon kellene megjönnie.) Gondolhatok ebben az esetben terhességre? Lehetséges lenne, hogy a beágyazódás egy nap alatt megtörtént? illetve mi okból lehet pecsételő vérzésem? Mai napon elvégzett terhességi teszt negatív eredményt mutatott. Válaszát előre is köszönöm. Eszter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Terhesség nem valószínű. Feltehetőleg gyulladás, a méhnyak gyulladása okozza panaszát.

Szakorvosi vizsgálat javasolt.Keressen fel nőgyógyászt.

Kérdés: 2015. március 16., 14:17; Megválaszolva: 2015. március 16., 21:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés