Szokatlan nőgyógyászati panasz

Üdvözlöm! múlt: Régebben visszatérő candida fertőzéseim voltak legalább másfél évig, rendszeresen antibiotikumot, gyógyszereket kaptam...Inkább égető és fájdalmas érzésem volt, de már elmúlt. JELEN: Kb 2 hónapja azt tapasztaltam, hogy ha a párommal szeretkezem 1-2 perc után hirtelen ömleni (! ) kezd belőlem nagy adag fehér színű, kissé ragacsos folyadék/váladék. Ez általában szagtalan szokott lenni, és csak egy ideig ragad. Az az érdekes, hogy alapjáraton nincs folyásom. Elmentem vele nőgyógyászhoz, ultrahang, rákszűrés megtörtént, negatív lett. Vettek kenetet és E coli baktérium található a hüvelyemben. Kaptam rá antibiotikumot, de a doktornő azt mondta nem függ össze a tünetemmel. Nem tudom mi lehet a bajom, jelenleg akut gyulladásom van, de szerintem arcüreg gyulladás. Kicsit félek, lehetetlen így normális párkapcsolatban élni, főleg az én koromban. Válaszát, tanácsát izgatottam várom, és köszönöm előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelyfertőzöttség témában

Kedves Kérdező! Rendet kéne hosszú távon teremteni szervezete egyensúlyában. Alapvetően betartandók szabályok: Minden antibiotikus kúra, bármely szerv gyulladása miatt kapta, azonnal kiöli a hüvelyi védő tejsavat termelő baktériumokat, és a hüvely mint egy vár katonaság nélkül, azonnal elfoglalhatóvá válik bármely, mindig jelenlévő kórokozónak.Ezért: mind3en antibiotikus kényszerű kúra alatt másnaponta helyezzen fel 1-1 recept nélkül kapható Canesten hüvelykúpot, a krémmel a partner is, ön is kívülről kenje be magát.Ha a hüvelyben gombás fertőzés van, tilos azt antibiotikummal gyógyítani. A leírt bő váladék a nyakcsatornában tanyázó kórokozó miatt van, a gyulladt nyakcsatorna termeli, tesztcsíkkal lúgos vegyhatást mutatna. De a legfontosabb: a megingathatatlan hüvelyi védekezéshez hosszú távon használja bármely recept nélkül kapható hüvelyi probiotikumot, olvassa el a használati utasítást. De lényeges, hogy csak bevezetésként használja néhány napig naponta, majd hónapokig heti 1.2 x.Ezek nem kórokozó ölők, csak védelem fenntartók. A kórokozót eőbb el kell pusztítani a megfelelő gyógyszerrel.

Kérdés: 2015. március 12., 09:56; Megválaszolva: 2015. március 12., 11:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...