Fertőzés

Tisztelt Doktor Ur/Nő! Januárban igen erős gombás fertőzésem volt. Mivel már volt ilyen sajnos többször is, nem mentem el nőgyogyászhoz, hanem megvettem azt a kupot amit szoktam erre kapni, Gynoxin 3 db-os. Ettől nem mult el, sot sulyosbodott, igy vettem Candibene 3 db-os kupot. A 3. kup utan ugy ereztem elmult, mar nem volr turos folyás, es minimalisan viszkedett, és pár nappal kesobb az is elmult. Ekkor mar vedekezes nelkul egyutt voltunk a párommal. Most rá egy honapra az Ő makkján jelentkeztek tünetek. Borgyogyaszhoz mentünk vele. Kapott rá Fluconer 4 db-os kapszulát es Pimafucort refrigerans kremet. Neki mar nem latszodik semmi. A borgyogyasz javaslatara ha 2 szem utan elmulik, a másik 2 szem kapszulat nem kell bevennie. Ezen kivül én is elkezdtem megint erős viszketest erezni azonban turos feher folyas nelkul. Elmentem nogyogyaszhoz es elvittem a párom leletét is. Vizsgalat utan Canesten Gyno 6 db-os kupot irt fel 2 dobozzal es reggel es este is hasznalnom kell 6 napig. Egy dobozzal mar elhasznaltam de azota is viszket. Folyasom még mindig nincs. Lehet ez gombán kivul mas is vagy folyas nelkul is lehet gomba? A viszketesre hasznalom a parom kenocset mert az enyhit rajta. Önnek mi a véleménye el fog mulni a kuptol? Nem kellett volna nekem is szajon at szedheto gyogyszert is irni? A parom abbahagyhatja a 2 szem utan a tabletta szedeset es mikor hagyja abba a kenocsot? Csokolozas utjan ugye nem "pingpong"-ozhatunk a fertozessel? Köszönöm a segitseget!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a hüvelygomba témában

Tisztelt Kérdező! Véleményem szerint nagyon megfelelő kezelést kapott. Hüvelyfertőzés csókolózás útján valóban nem terjed. Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2015. március 09., 22:25; Megválaszolva: 2015. március 11., 05:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele