talán baba?

Üdvözlöm! Februárba volt 1éve, hogy babát szeretnénk. Menstruációm mindig pontos volt, ciklusom 28-29napos. Mindketten voltunk kivizsgáláson, mindent rendbe találtak. Ma vagyok a ciklus 21.napján, tegnal óta van barnás folyásom.Nagyon kevés, halvány.15.nap körül volt peteérésem, voltunk együtt.Hasam bal oldalt néha görcsölget, de nagyon enyhén.Lehet esetleg beágyazódás vagy valami gond lehet? Ma olyan ételt kívántam amit eddig nem igazán ettem meg. Még van a menzeszig 8napom de sokat gondolkodom mi lehet velem. Köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Ani24

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza teherbeesés várás témában

Kedves Kérdező! Egy dolgot tehet jelenleg: izgulás nélkül várja meg, hogy a szokott ritmusa vérzésének késsen 3-4 napot. Ekkor egy első reggeli vizeletből kiderül, hogy sikerült-e teherbe esni. Jelenleg ezt semmiféle vizsgálat nem lenne képes kideríteni. Drukkoljunk együtt!

Kérdés: 2015. március 09., 20:30; Megválaszolva: 2015. március 10., 06:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...