műtét után lehet repülni

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy loop conis mészájseb műtét (egynapos) után mennyi idővel lehet repülni? Mert szerdán lenne a műtét és pénteken meg repülnék. Milyen kockázattal kell számolni? Csütörtökön már lehet dolgoznom, csak emelni nem lehet. Köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza conizáció témában

Tisztelt Kérdező!

A műtét után egy héten belül útövérzés lehetséges, ezért én az Ön helyében elhalasztanám az utazást!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. március 09., 09:27; Megválaszolva: 2015. március 11., 05:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Új fogamzásgátló módszer...
Menstruácios zavarok