HPV-gyanús kérdés

Tisztelt Doktor Úr! 35 éves nő vagyok. 2014. októberében fedeztem fel a nemi szervemen szemölcsöket. A nőgyógyász Condylomát állapított meg. Másfél hónapos otthoni ecsetelés után a szemölcsök többsége eltűnt, viszont a hüvelybemenetemnél 3 db megmaradt. Az újbóli nőgyógyászati kontroll során- mivel ez a pár szemölcs nem akar eltűnni- bőrgyógyászhoz irányítottak. Mivel a bőröm az otthoni ecsetelés miatt sérült, így a bőrgyógyász azt tanácsolta, hogy az újbóli ecseteléssel még várjunk (amit már ő fog elvégezni) , míg a felület regenerálódik, így 3 hete már csak várakozom. Szerencsére az utóbbi hetek (sőt talán 2 hónapja) újabb szemölcsök nem jelentek meg. Ez utalhat arra, hogy vírus már nincs a szervezetemben, mivel már jó ideje nem jönnek elő újabbak? De ha már nincs jelen bennem, akkor annak a 3 szemölcsnek nem kellene magától elmúlnia, leesnie? Hamarosan megyek ismét kontrollra, de addig is szeretnék felvilágosítást kapni. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza kondiloma témában

Tisztelt Kérdező!

Azok a szemölcsök lehet hogy kondiloma fertőzés következményei.

Történt HPV vizsgálat?

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. március 07., 22:45; Megválaszolva: 2015. március 11., 05:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...