lehet még is baba?

Üdvözlöm! 30éves vagyok és férjemmel tervezzük a második babánkat.Nem is védekezünk már. Miután erős hányinger, hányás és alhasi görcsöcskék, sűrű vizelési inger és áttetsző folyás jelentkezett vettem egy terhességi tesztet. megjelent a 2.csik is halványan.de láthatóan. Másnap megismételtem ami negativ lett.Elmentem orvoshoz aki azt mondta nem lát babát viszont nem zárhatjuk ki a terhességet.vegyek még egy tesztet és ha negiativ is menjek vissza hozzá az eredménnyel és ha más nem ir gyógyszert mert akkor biztos gyulladás okozza a panaszokat.az eredményen az áll terhesség gyanúja ill. az endometruium 2mm vastag.Ennek ellenére lehet még is baba belőle? 6nap múlvára nem várom a menstruációmat.és 2napja voltam orvosnál.válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza lehet mégis baba? témában

Tisztelt Hölgyem!

Az endometrium elég vékonynak tünik. "babagyanu " esetén jóval 1o mm feletti vastagságot kellene mérni.

Egyetlen tanácsom van: kérem, lazitson!

Várja meg a következő menstruációt, ha nem jelentkezik, akkor várjon 6 napot és akkor csinálja az első terhességi tesztet.

Nem mindegy, hogy milyen pszichés körülmények között történik a fogantatás!

Ha abban a kellemes helyzetben vannak, hogy terveznek, akkor az előnyös oldalát is ki kell használni.

A petezsák csak a 3-4. héten jelenik meg az ultrahangon, a magzati szivcső a 6. héten kezd el pulzálni, addig csak vastag endometrium ábrázolódik!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. március 06., 12:02; Megválaszolva: 2015. március 06., 21:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?