Súlyos a gond? Ciszta?

Jó napot Doktor úr! Azért fordulok önhöz mert nem tudom eldönteni, hogy súlyos e a problémám! Januárba volt egy laparoszkópiás műtétem méhen kívüli terhesség a jobb petevezetéken volt a baba ezért azt is eltávolították! Műtét után 4 héttel kontrollra mentem ahol hüvelyi ultrahangon a következők voltak: B.o. ov-ban: 18x16mmes echomentes képlet, J.o.ov: 47x40mmes sűrű bennékű kemény echokat is tartalmazó képlet, nagy uterus, endometrium 8mm, utána menstruáltam azt mondta a nőgyógyászom, hogy lehet alvadt vér a műtét után és majd távozik a mensessel de az uh ugyanazt mutatta sőt a baloldali ováriumba 21x17eslett megint azt mondta erre az orvosom, hogy majd a következő mensessel eltűnik és ha görcsölne a hasam kórházi felvétel szükséges! Néha fáj a hasam a mellem pedig duzzadt! Elküldöm az ultrahangos képet bár nem tudom mennyi látszódik így! Elöre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza ciszta? témában

Kedves Kérdező!

A kép alapján ez bevérzett ciszta, endometrioma is lehet akár. Nem lehet vizsgálat nélkül válaszolni a kérdésére sajnos. Kontroll vizsgálat szükséges ahol pontosan megmondják a kismedencei szituációt.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. március 05., 18:12; Megválaszolva: 2015. március 16., 17:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...