Létezik-e

Tisztelt Doktor úr! Olyan problémával fordulnék Önhöz, hogy pár hete a csiklóm be van duzzadva, és nagyon érzékeny. Higiénikusnak tartom magamat, és nem értem mitől lehet ez. Amikor van egy minimális folyásom akkor még rosszabbnak érzem, mivel ott "gyűlik" össze, amíg meg nem tisztítom azt a területet. Létezik ilyen, hogy begyullad a csikló területe? Előre is köszönöm a válaszát! Szép napot!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Létezik-e témában

Tisztelt Hölgyem!

Válaszom: igen

Tanácsom: mielőbb lássa szakember! Üdvözlettel: dr. Kiss.

PS: mindenképpen hüvelykenetet kell ilyenkor késziteni, hogy gomba, bacterium, egysejtü /trichomonas / okozza-e? .

Egyébként virus is szóbajöhet, tehát jobb időben orvoshoz fordulni--már aki nemcsak tanácsol, de láthatja is az elváltozást.

Kérdés: 2015. március 04., 20:06; Megválaszolva: 2015. március 04., 20:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...