Mi lehet a problémám?

Kedves Doktorúr! Januárban menstruációm után alhasi fájdalom, fura égő érzés a szeméremtestemen és jobb petefészek környéki szurkálás jelentkezett. Háziorvos felfázásra felít Tarivid antibiotikumot. Elmentem nőgyógyászhoz, gyulladást állapított meg, illetve a kolposzkópiához azt írta: cerv. Hüvelyi uh-gal a jobb petefészekben 2 tüszőt látott. Kaptam Kliont hüvelytablettát, 5 napig majd kétnaponta, ezt a menstruációig. Utána Vitagyn c hüvelykrémet. A panaszaim a Klion alatt nem múltak el teljesen, az alhasi fájdalom kissé megmaradt, és a jobb oldali szurkálás is. Sokszor azt hittem, hogy vakbélgyulladás. A menstruációm késett 3 napot, kevés volt. 3 napig volt, 1 nap semmi, fél nap megint csekélység. De már múlt hónapban is kevés volt. Az alhasi fájdalom még fennáll, leginkább a jobb oldalam is szurkál, főleg fekvő, ülő helyzetben. Derekamban is érzem, néha lábamban is. Továbbá fura sárgás folyásom volt, ha megszáradt a tisztaságin, de azt a hüvelykrémre fogom. Rákszűrésem decemberben volt, P2 hpv gyanúval. Fél év múlva kell ismételni. Ennyi idő alatt lehet valami komoly bajom? Nőgyógyászom felhívtam, hétfőn kell visszamennem, azt mondta ír egy másik valamit (nem értettem mit) , mert nemmúlt el valószínűleg a gyulladás. Szerintem vizsgálni nem fog, csak receptet ad. Félek, hogy esetleg méhnyakrák lehet.2 éve volt már egy p2 hpv gyanú, de 3 hónap múlva rá volt egy kontroll, akkor más dokihoz jártam, nem értesített, így gondolom az negatív lett. Most megijedtem és tanácstalan vagyok. Nem dohányzom, nem szedtem soha fogamzásgátlót, nem bonyolódom soha alkalmi kapcsolatokba (2 éve senkivel se voltam) . Arra is gondoltam, hogy nem -e ciszta a tüszők miatt. Köszönöm segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Igen a gyulladás nem gyógyult meg! Ismételt szakvizsgálat javasolt, a vakbél gyulladás kizárása után gyógyszeres kezelés folytatása látszik szükségesnek.

Kérdés: 2015. február 28., 21:41; Megválaszolva: 2015. március 01., 19:37
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Új fogamzásgátló módszer...
Menstruácios zavarok