Baba lehet?

Üdvözlöm! Nevem Tünde 39 éves vagyok.Utolsó menstruációm első napja január 29 volt.Ciklusaim általában22-26 napra szoktak jelentkezni.Párommal február 13éjjel-14 én hajnalban voltunk együtt. Megszakitás nem történt.Számitásaim szerint (ovulációs naptár szerint is) nem eshettem teherbe.Viszont ma február28- án 30- dik nap mêg mindig semmi jele menstruáciomnak.Tegnap negativat teszteltem.Kêrdésem az, hogy lehet mégis baba, vagy csak a hormonjaim bolondultak meg? Költöztünk, (Magyaro.- ból Németo- ba, talán a változás is bekavarhatott? 1 gyermekem van aki 2013 09 12 született.Nem szeretnénk másikat!: (Válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza menses késés témában

Kedves Kérdező! Válaszom egy kérdés: miért nem védekezek? A leírt idő meglehetősen közeli egy középidőhöz. Ismételje meg a tesztet hétfőn, ha az is negatív, nagy valószínűséggel megúszta. Csak további 1-2 hetes késés fennmaradása esetén van értelme utánajárni a méhnyálkahártyának egy hüvelyi ultrahangos vizsgálattal. Kár, hogy nem akarnak tesót!

Kérdés: 2015. február 28., 14:30; Megválaszolva: 2015. február 28., 19:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...