Lehet azért még terhes?

Tisztelt Dr. Kiss György! Annyi "rémhír" terjed az interneten, hogy muszáj vagyok Öntől kérdezni, bármennyire is nyomasztó. December 13-án voltam együtt a párommal, előfordulhat, hogy némi előváladék került hüvelyembe, de még az sem biztos, de orgazmusa biztosan nem volt, hiszen az óvszer nélküli behatolás pár másodperc volt, utána nem is folytattuk. Páromnak nem volt előtte magömlése 24 óráig, ezalatt az idő alatt többször is vizelt. Azóta már volt menszeszem, Január 25-én megjött, normál volt, ahogy szokott. Most is már érzem a hasam alján a feszülést, melleimen, biztosan pár nap és megjön. December 13-hoz (aktushoz) 4 hétre elvégeztem egy teszet. A teszt negatívat mutatott. Február 13-án elvégeztem egy újabbat, az is negatív lett, majd rá pár napra a harmadikat, szintén az is negatív. 2 db Gabriel teszt volt, s egy másik, annak már nem tudom a nevét. Igazából az lenne a kérdésem, hogy igaz akkor biztosan nem vagyok terhes? Azért voltam ilyen elővigyázatos, hogy ennyit teszteltem, mert egyáltalán nem szeretnék babát. Semmiféle terhességre utaló jel sincs, amiket olvastam az interneten, hogy lehetne. De mégis úgy gondoltam, hogy megkérdezem Önt, hogy végleg megnyugodjak. Várom válaszát! Üdvözlettel, K. A.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves K. A.!

Köszönöm bizalmát! . Ha, és amennyiben megnyugtató lehetek, véleményem szerint terhesség nem állhat fenn és talán a menstruációja is jelentkezett már. A gyógyszertárakbaN kapható tesztek megbizhatóak., Az interneten valóban sok minden olvasható, de jól teszi, ha szörfözik. Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS: laboratóriumban: vérből béta HCG meghatározásvagy laboratóriumba leadott reggeli első vizeletből végzett terhességi reakció jöhet még szóba!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. február 25., 20:42; Megválaszolva: 2015. február 25., 22:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...