fogamzásgátló

Tiszteletem! az lenne a kérdésem hogy barátnőm 2 hete szedni az iamna fogamzásgátlót és a mai napon közösültünk és benne mentem el! lehet-e valami rosszabb következménye? vagy menyire lehet védet e 2 hét után?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Fogamzásgátló biztonság témában

Kedves Kérdező! Ha a szedés indítása a legutolsó vérzés első, vagy második napján történt, akkor ez a ciklus is teljesen védve van, ha az ötödik naptól, akkor nem biztos.

Kérdés: 2015. február 25., 15:14; Megválaszolva: 2015. február 26., 12:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...