sargas folyas, pecsetlo verzes

2eve szedek mycroginon 30 elnevezesu fogamzas gatlot, az utobbi 2 hetben megvaltoztattam a talbletta bevetelenek idopontjat. Kialakulhat-e ettol pecsetlo verzes, amit csak akkor erzekelek ha wc-re megyek? 3 hete van sargas folyasom is viszketo erzes a huvelyben, tavaly majusban voltam rakszuresen mindent rendben talaltak. Tavaly oktoberben clamediaval diagnosztizaltak, a gyogyszerek beszedese utan mindent rendben talaltak. Kisebb alhasi fajdalmat is erzek, mintha fel lennek fazva, es az utolso ket szex kellemetlen volt a baratommal mert a huvelyem teljesen szaraz volt. Valaszat elore is koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza folyás témában

Tisztelt Kérdező!

Előfordulhat a tabletta váltástól pecsételő vérzés. Remélhető. hogy ez 2-3 hónap szedés után megszűnik.

A sárgás folyást sajnos fertőzés okozza. Ezt kezelni kell, ezért szakorvosnál jelentkezzen gyógykezelés céljából!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. február 22., 15:59; Megválaszolva: 2015. február 28., 11:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...