Folyás és viszketés

Tisztelt doktor úr! Szűz vagyok, több hónapja hüvelyi viszketésem, folyásom van, jártam nőgyógyásznál, ahol többféle kenőcsöt, kúpot írtak fel, kenetvizsgálaton is voltam Escherichia coli-t találtak, gombát nem.Levoxa 500 mg tablettát kaptam.Ezt érdemes szednem? Mert számos helyen olvastam hogy a coli megtalálható a normál bélflórában, de a tüneteim nem múlnak el.Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Coli hüvelyfertőzés témában

kedves Kérdező! A coli valóban szükséges a bélflórában, de esedezem, a hüvely nem az! Itt panaszt jelentő kórokozó! Igenis szedje az előírt gyógyszert, utána használjon valamelyik hüvelyi probiotikumból egy kúrát, recept nélkül kapható, olvassa el a használati utasítást.

Kérdés: 2015. február 22., 15:48; Megválaszolva: 2015. február 22., 18:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...